1. U kunt via deze webshop producten bestellen door deze te selecteren, in uw winkelwagen te plaatsen en het bestelproces af te ronden. U kunt dit eenmalig doen of een account aanmaken, dit laatste maakt het eenvoudiger wanneer U op een later moment vervolg-aankopen doet.
2. Als u liever niet online koopt, kun u ook altijd bestellen via email (antiquariaat@vandersteur.nl) of telefoon (070-7439080).
3. Betaling via de webshop geschiedt via Ideal, Credit Card of Paypal. Wilt u anders betalen, neem dan contact op via email (antiquariaat@vandersteur.nl) of per telefoon (070-7439080).
4. Bij de bestelling kun je het gewenste factuur- en bezorgadres invoeren. Een product cadeau geven is eenvoudig door als bezorgadres het adres van de gelukkige aan te geven. Op verzoek doen wij er graag uw persoonlijke boodschap bij.
5. Na ontvangst van de bestelling en betaling wordt het product zo snel mogelijk en doorgaans binnen uiterlijk binnen één (1) werkdag verstuurd. Indien het bestelde product zich in ons depot bevindt is een langere verzenddatum mogelijk. U kunt er ook voor kiezen het product af te halen (zie hierna onder 7).  U ontvangt een verzendbevestiging met de trackingcode van DPD of Postnl. Hiermee kunt u de transportstatus van uw bestelling bekijken op de website van DPD of Postnl.
6. De verzendkosten binnen Nederland (m.u.v. de eilanden) zijn voor een normaal aangetekend pakket € 8,15. Indien het pakket zwaarder is ontvangt u bericht. 
7. U kunt de bestelling ook afhalen op ons adres Balistraat 81B, 2585 XN Den Haag. Wij zijn open op zaterdag van 14.00 tot 17.00 en op afspraak. U kunt in de Balistraat ook producten uitzoeken, bezichtigen en meenemen. 
8. De bestelling kan nog worden geannuleerd indien deze nog niet is verzonden. Neem daarvoor per email (antiquariaat@vandersteur.nl) of telefoon (070-7439080) contact met ons op. 
9. Controleer direct na ontvangst of uw bestelling onbeschadigd en compleet is geleverd. Wanneer het product beschadigd is of ontbreekt, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons via email (antiquariaat@vandersteur.nl) of telefoon (070-7439080).
10. Wanneer het product, om welke reden dan ook, niet naar tevredenheid is, kan deze geruild of geretourneerd worden. Ruilen of retourneren dient binnen 14 dagen na ontvangst van het (laatste) product te gebeuren. Het product dient onbeschadigd en in de originele verpakking te worden teruggezonden of ingeleverd te worden bij Antiquariaat Arine van der Steur, Balistraat 81B 2585XN Den Haag. Het product moet worden vergezeld door een ingevuld retourformulier. Een modelformulier vindt je hieronder en kun je hier DOWNLOADEN De kosten van een retourzending zijn voor uw rekening.
11. Na ontvangst van het product zal Antiquariaat Van der Steur u binnen 14 dagen terugbetalen. Dit is inclusief verzendkosten, tenzij alleen een deel van de bestelling wordt teruggezonden. Voor terugbetaling wordt hetzelfde betaalmiddel gebruikt als waarmee bij aankoop is betaald.   
12. Antiquariaat Arine van der Steur probeert altijd producten van zeer goede kwaliteit te leveren. Mocht u toch op- of aanmerkingen hebben, neem dan contact op met ons. Indien een klacht niet door ons opgelost kan worden, kan u een klacht indienen bij de Stichting Webshop Keurmerk (http://keurmerk.info/home/misbruikofklacht). Indien de klacht niet binnen een redelijke termijn dan wel binnen 3 maanden na het indienen van de klacht in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling. De klacht kan worden voorgelegd bij de Geschillencommissie Webshop, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).
 
 
Modelformulier voor ontbinding / herroeping
 
Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt ontbinden / herroepen.
Aan Antiquariaat Arine van der Steur, Balistraat 81B, 2585XN Den Haag, antiquariaat@vandersteur.nl:
 
Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van
de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)
 
Besteld op (*)/Ontvangen op (*)
 
Naam/Namen consument(en)
Adres consument(en)
Handtekening van consument(en)
[alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend]
 
 
Datum
(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.